Vásárlás

Vásárlás

Képvásárlás

A weboldalon a galériákban látható fotók bármelyike megvásárolható.

A nagyítások digitális nyomtatással vízálló és UV álló fóliára készülnek Dibond® 2mm vastag alumínium szedvicslemezre kasírozva.
Megrendelés esetén kérjük írjon e-mailt az info@szabozsolt.eu címre.
A nagyításokat bármilyen ( a kép méretarányainak megfelelő ) méretben meg lehet rendelni, egyedi árajánlat alapján.
Az árak 27% áfát tartalmaznak!

44,5 x 33 cm

Kasírozva
20.000 Ft

Elektronikusan
12.000 Ft

60 x 44,5 cm

Kasírozva
24.000 Ft

Elektronikusan
16.000 Ft

90 x 60 cm

Kasírozva
48.000 Ft

Elektronikusan
32.000 Ft

"Egy természetfotós naplójából… …lelkem optikája”

Ez egy jubileumi kiadvány, hiszen az elmúlt 10 év fotózásainak rejtelmeibe nyújt bepillantást 99 fotómon keresztül, 29×21,5 cm.-es méretben. A könyv két nyelvű (magyar és angol).

Ára 10..000.- HUF
Megjelenés dátuma: 2023 november közepe

Megrendelni az alábbi gombra kattintva lehetséges!

 

"A pillanat varázsa, Dél-Zala élő kincsei”

A könyv 73 fotómon keresztűl nyújt bepillantást a körülöttünk élő madárvilág rejtett pillanataiba, illetve a fotók készítésének rejtelmeibe, 29×21,5 cm.-es méretben. 
A könyv három nyelvű ( magyar, angol, német ). 

Ára 7.000.- HUF
Megjelenés dátuma: 2018 november

Megrendelni az info@szabozsolt.eu e-mail címre írt levélben lehet.

Maros Sándor barátom az alábbiakat írta a könyvről:

„Kedves Olvasó! 

A természetfotózás a fotóművészet egyik speciális területe. A művészi igény megtartásával mutatja be természeti értékeinket, ezen keresztül pedig felhívja a figyelmet annak fokozott védelmére.  

Szabó Zsolt 2013 elején kezdte a fotózást, és rövid idő alatt kiderült, nagyon tehetséges, kitartó, kreatív ember. Az évek során gyakran értekeztünk a bennünket körbeölelő élővilágról, fényről, színekről, képszerkesztésről és a technikáról, mert ez is sarkalatos pontja ennek a „szakmának”. Lépésről-lépésre kezdett kialakulni Zsolt saját természetfotós látásmódja: főleg a madarak élete, viselkedésmódja, szokásaik kutatása kezdte érdekelni, és ezzel a döntésével egy terjedelmes, sokrétű témakört vállalt magára. A természet nem adja könnyen titkait. A mostoha időjárási körülmények, a rossz minőségű fény, a madarak változó viselkedése idegileg meglehetősen igénybe veszi még az elszánt fotóst is. Ennek ellenére Zsolt nem csüggedt. Újabb és újabb ötleteket talált ki, hogy an könnyítse munkáját. Nagyon tetszik, ahogy tudatosan készül egy-egy felvétel elkészítésére. Az eredmény, mint látja a kedves Olvasó, nem is maradt el. Kezdtek potyogni az elismerések is. Hadd soroljak fel néhányat: képet közölt tőle a National Geographic, a Varázslatos Magyarország c. pályázaton előkelő helyezéseket ért el, a 2016-os FIAP nemzetközi pályázatáról pedig természet kategóriában az ezüst és a bronz díjat is elhozta.  

Nagyon büszke vagyok rá, és örülök, hogy összehozott vele a sors, így közelről láthattam, hogyan válik belőle egy minden tekintetben érzékeny fotóművész.  

És még egy záró gondolat: „legjobban akkor látsz, ha a szemeden túl a szíveddel is nézel!”  

Kérem, ezzel az érzéssel lapozgassa Zsolt könyvét!”